Фоторепортаж

​У Житомирі відсвяткували першу річницю Дому ветерана. Фоторепортаж

21 June 2019, 17:10

21 червня на вулиці Чуднівській, 1 у Житомирі відзначили перший день народження Дому ветерана, що працює на базі обласного центру вертебрології та реабілітації.

На честь річниці відбулося урочисто-домашнє свято з концертом відомої української групи «Без обмежень», тортом та шашликами.

На свято прибули АТОвці з сім’ями та друзями, волонтери, представники влади і гості з інших міст. Вітали присутніх міський голова Сергій Сухомлин, який цього дня святкує свій день народження, та перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко. Вона розповіла, що в планах запустити в Україні єдиний реєстр ветеранів, щоб кожен міг себе там знайти і отримувати необхідні послуги.

«Дім ветерана працює за принципом «єдиного вікна», де разом із медичною допомогою та реабілітаційними послугами, які надає Центр вертебрології, захисники зможуть повернутися до мирного життя та емоційно розвантажитися. Військовослужбовці та сім’ї загиблих відчувають себе там, не як у медичному закладі, а як удома», - інформує пресслужба міськради.

Нагадаємо, «Дім ветерана» у Житомирі офіційно відкрили 22 грудня 2018 року новорічним святом для дітей військовослужбовців. 23 березня 2019 на базі закладу відкрили майстерню з виготовлення Ікон пам'яті загиблим за незалежність України.

Як повідомляв Житомир.info, 21 квітня 2019 в Домі ветерана відбувся перший концерт для АТОвців та їх родин.

Який вигляд мав житомирський Дім ветерана в лютому 2019 року, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дім ветерана АТО боєць концерт  
Матеріали по темі