Місто

На нові сходи та плитку біля входу в житомирську школу № 17 витратять 3 млн грн, а сквер та фонтан – це інший проєкт

5 July 2019, 18:58

Територія біля школи №17, що на Київський, 49, огороджена парканом. На цій ділянці облаштовують сквер та планують відновити старий фонтан. 20 червня під час сесії Житомирської міської ради депутати виділили на облаштування цієї території більше 3 млн гривень.

«Чому саме на цю школу і територію? Нам додатково через субвенцію соцеконому на місто Житомир виділили суму 10 млн гривень. Це частково на вхідні групи стадіону «Спартак» і на прилеглу територію. Нам ще потрібні ці 3 млн, щоб зробити сквер біля школи, враховуючи тротуари і реновація фонтану – повністю вся територія від входу в стадіон», – пояснив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин перед голосуванням за зазначене питання.


Однак, за словами начальника управління капітального будівництва В’ячеслава Глазунова, суму, про яку йде мова, виділяли лише на капремонт ділянки біля входу до школи та сходи. Проєкт не враховує реконструкцію скверу та фонтану.

«На об'єкті, який вас цікавить, це благоустрій території навколо 17-ї школи, там не відбувається нічого. Проєкт пройшов експертизу, і сьогодні оголошено тендер. Планується заміна асфальтобетонного покриття і облаштування сходів в школу з граніту. Фонтан не входить в цей вид робіт, адже він стосується іншої проєктної документації», – каже начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов.

Пояснює це тим, що ділянка, яка знаходиться біля проїзної частини, входить до проекту реконструкції стадіону «Спартак».

«Це вхідна група в стадіон «Спартак», туди входить реконструкція скверу, там де зараз огорожа. Планується там реконструкція фонтану, благоустрій території, плитка тротуарна, зручні лавки, освітлення» – додає В’ячеслав Глазунов.

Усі будівельні роботи, враховуючи капремонт біля входу до школи № 17 та облаштування скверу, обіцяють завершити до початку нового навчального року.

Як повідомляв Житомир.info, на реконструкцію території та відновлення фонтану біля школи № 17, яка знаходиться на вулиці Київській, 49 і межує зі стадіоном «Спартак», виділили з міського бюджету 3 млн 16 тис. 969 грн.

Житомир.info



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реконструкція ремонт школа № 17 ЗОШ  
Матеріали по темі