Події

​У ставку в райцентрі Житомирської області виявили тіло 32-річного чоловіка

24 July 2019, 09:49

23 липня у місцевому ставку в Чуднові люди помітили тіло людини і викликали поліцію.

Про це повідомляє місцевий сайт Чуднів News.

«23 липня о 13.15 до керівника районного сектору ДСНС звернулися правоохоронці з інформацією про те, що на водоймі плаває тіло чоловіка. Поки рятувальники приїхали на місце події, хтось із місцевих витягнув чоловіка, який був в одних плавках. Наразі вже встановили особу людини – це житель Чуднова, 1987 р.н. Тіло направили на судово-медичну експертизу», - розповіла Чуднів News керівник пресслужби У ДСНС в Житомирській області Оксана Ковальчук.

Також рятувальники уточнили, що ставок, у якому виявили тіло чоловіка, знаходиться на виїзді з міста в сторону Бердичева.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області вранці 24 липня Житомир.info підтвердили інформацію про дану подію.

«23 липня близько 13.40 до Чуднівського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у водоймі тіла чоловіка. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що загиблим є чоловік 1987 року народження. Тіло направлено на судмедекспертизу», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 21 липня у селі Скурати Малинського району у місцевій річці Кам’янка втопився підліток, 2005 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2019 року у селі Ярунь Новоград-Волинського району Житомирської області втопилася жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ставок рятувальник Чуднів утоплення  
Матеріали по темі