Фоторепортаж

Вивіски житомирських закладів харчування: привабливі, «смачні» і креативні. Фоторепортаж

6 August 2019, 17:16

На центральних житомирських вулицях неможливо пройти й десятка метрів, щоб не наштовхнутися на кафе, кав’ярню чи заклад швидкого харчування, які пропонують від швидкого перекусу до комплексного обіду. Щоби привабити відвідувачів, господарі часто вдаються до креативу і пишуть на виносних рекламних конструкціях різні прикольні речі.

«Чай без смаколиків – гроші на вітер», «Что вы выберете: пиво или спасение души? А какое пиво?», «Накатила грусть – накати и ты». Маленьких друзів запрошують на майстер-класи, меню доповнюють іноземними, не зовсім зрозумілими назвами на кшталт «ягідні конфітури», «ягідний трайфл». Дехто, крім звичних кавових напоїв, пропонує молоко з маршмелоу, а заклад, який продає комплексні обіди по 50 гривень, пропонує пиво по 20 і кальян по 180. Що малося на увазі під вивіскою «Шпіль на шагу», залишається тільки здогадуватися.

Як повідомляв Житомир.info, за три роки кава в центрі Житомира подорожчала майже вдвічі. Як у 2018 змінилися вивіски на вулиці Київській порівняно з 2017-м роком, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вивіска заклад реклама кафе ресторан  
Матеріали по темі