Події

У райцентрі Житомирської області в кар’єрі втопився чоловік

8 August 2019, 10:21

У смт Черняхів Житомирської області за допомогою човна і спецзасобів рятувальники дістали з кар’єру загиблого чоловіка.

Про це 8 серпня повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Житомирській області.

7 серпня, о 17:46 год., до служби порятунку «101» смт Черняхів надійшло повідомлення від підрозділу Нацполіції про те, що необхідна допомога рятувальників, аби дістати потопельника з водойми.

«На місці події з’ясувалося, що у місцевому кар’єрі на поверхні води знаходилося тіло чоловіка. Рятувальники дісталися до нього на човні, зачепили загиблого спецзасобами та доправили на берег. Ним виявився місцевий житель, 1970 року народження, безробітний. Того дня його бачили по обіді, як ішов купатися, на березі знаходився одяг, а по якімсь часі вже на поверхні водойми нерухоме тіло виявили очевидці», – йдеться у повідомленні.

Спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук у коментарі Житомир.info зазначив, що, за наявною у нього інформацією, незадовго до трагедії чоловік відпочивав у компанії товаришів. Попередньо відомо, що плавати він не вмів. Микола Мінчук також зазначає, що дно водойми, у якій знайшли потопельника, глинисте, тож, припускає, що чоловік міг послизнутися та різко впасти у воду.

Усі обставини загибелі людини з’ясовуються.

Як повідомляв Житомир.info, 5 серпня 2019 року в селі Кмитів Коростишівського району Житомирської області рятувальники вилучили з водойми тіло 43-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник потопельник утопленик тіло Черняхів  
Матеріали по темі