Місто

Житомирян запрошують долучитися до підрахунку безпритульних собак

13 August 2019, 11:32

У Житомирі проведуть другий офіційний підрахунок безпритульних собак. Організатори – «ГО Кіт Пес Єнот Корова» і КП «Центр захисту тварин» міської ради.

У соцмережі містян запрошують долучитися до заходу.

«Друзі! Разом із нашими партнерами Animal-id.info UA запрошуємо волонтерів та всіх небайдужих житомирян долучитися до цьогорічного підрахунку безпритульних песиків у Житомирі! ПІДРАХУНОК відбуватиметься 16-18 серпня 7.00 – 9.00 (виділено редакцією) з використанням міжнародного методу, розробленого World Animal Protection на базі унікального мобільного додатку «STRAYS ID», – йдеться в анонсі заходу.

Зазначається, що отримані результати (в розрізі орієнтовної кількості вуличних собак, відсотка стерилізованих, потенційно власницьких тварин тощо) дадуть змогу оцінити ефективність реалізації міської програми гуманного регулювання чисельності тварин та внести корективи у подальшу роботу в цьому напрямі.

Організатори пояснюють, ЯК ДОЛУЧИТИСЯ до підрахунку:

Реєструєтесь як волонтер за посиланням: https://animal-id.info/site/become-volunteer?city_id=11&fbclid=IwAR1xHCZcQ5NEhz6jIn3nbOs0fKmMIXvLI8iYGgdWIptRKGUe6pX05DSwmtA

У розділі «район» вибираєте сектор для підрахунку (наразі для реєстрації відкритий СИНІЙ колір), вказуєте коректно свої дані та закінчуєте реєстрацію.

Після обробки анкети волонтера, модератор надішле на нашу на електронну пошту лист-інструктаж щодо підрахунку.

КОНТАКТИ для довідок: 067 679 09 25 Марта Копач,
55 00 20, 067 558 77 68 (9.00-18.00 Пн-Пт)

Про успішне впровадження проєкту підрахунку тварин в Україні та за її межами: https://animal-id.info/counting-animals

Як повідомляв Житомир.info, 14 листопада 2018 року в КП «Центр захисту тварин» інформували, що з початку року (з 1 січня 2018-го до вказаної вище дати) було стерилізовано більше тисячі тварин і безкоштовно прочіповано 1013 собак, також надійшло 19 достовірних звернень щодо укусів собак.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собака пес безпритульний собака бродячий собака  
Матеріали по темі