Місто

Патрульні виїжджали на житомирську пішохідну вулицю, куди заїхали вантажні буси, але адмінматеріалів не складали

15 August 2019, 12:47

Житомирська патрульна поліція виїжджала за викликом на пішохідну вулицю Михайлівську, куди вранці 15 серпня заїхали кілька вантажних бусів, однак жодних порушень не зафіксувала.

Про це у коментарі Житомир.info опівдні 15 серпня повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Виклик надійшов о 9.23 год. про те, що на пішохідну вулицю Михайлівську заїхали транспортні засоби. На місце виїжджали патрульні, однак жодних документів не оформляли. З’ясувалося, що автомобілі заїхали на пішохідну зону у рамках підготовки до «Пісенного Спасу», і це було заздалегідь погоджено з міською владою», – поінформували у пресслужбі патрульної поліції.

Нагадаємо, зранку 15 серпня на пішохідну Михайлівську в Житомирі заїхали кілька вантажних бусів та легкові автомобілі. Близько 9.40 веб-камера, встановлена на Михайлівській, зафіксувала кілька бусів на пішохідній зоні, з яких робітники розвантажували арматуру. Один з таких автомобілів припаркувався просто на фонтані.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 року на фонтані, що на Михайлівській, прогнулася плитка. Тоді начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов пояснив, що причиною того стала тріснута пластмасова стійка під гранітною плиткою, яка не витримала навантаження. Зламатися стійка могла і в результаті виїзду легковика на територію фонтану, що сталося на початку червня 2019 року.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська парковка пішохідна вулиця ПДР  
Матеріали по темі