Культура

​Як відзначатимуть День Незалежності у Житомирі. План заходів

22 August 2019, 13:29

Традиційно у День Незалежності України, 24 серпня, у літньому театрі "Ракушка" та прилеглій до нього території міського парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна краща творча молодь Житомирщини проведе щорічний молодіжний фестиваль "ПОКОЛІННЯ НЕЗАЛЕЖНИХ–2019". Серед організаторів - управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління культури Житомирської міськради, молодіжні організації, волонтери та громадські активісти.

Новий, осучаснений формат заходу презентуватиме гала-концерт "УКРАЇНСЬКІ ХІТИ – ВІД МИНУЛОГО ДО СУЧАСНОГО", інтерактивний конкурс-буріме "Розкажи мені про Батьківщину" на кращий патріотичний слоган до Дня Незалежності, проведення молодіжних акцій, творчих зустрічей, майстер-класів, а також незалежний музичний хіт-парад open air.

День Незалежності України. План заходів на 24 серпня 2019 р.

Локація: літній театр "Ракушка" міського ПКіВ ім. Ю. Гагаріна

16.00 – 21.00 – головна сцена літнього театру "Ракушка" – фестиваль "Покоління незалежних-2019"

  • "Незалежна країна" - театралізована руханка з синьо-жовтими кульками за участю всіх учасників мистецької частини фестивалю та глядачів,
  • гала-концерт "УКРАЇНСЬКІ ХІТИ – ВІД МИНУЛОГО ДО СУЧАСНОГО",
  • концертні програми колективів корпорації сучасного танцю "T-SQUAD", естрадної студії «Brand Studio», центру успішних дітей «Kids Go», вокальної студії «Амадеус», міської студії естрадного мистецтва.
  • тематична частина до Дня Незалежності України: інформація про історію ДняНезалежності України, як відзначають День Незалежності в інших європейських країнах, звичаї та традиції європейських столиць,
  • молодіжна патріотично-мистецька програма "Україна – це Європа",
  • "Розкажи мені про Батьківщину" – фінал конкурсу-буріме на кращий патріотичний слоган до Дня Незалежності,
  • незалежний хіт-парад open air

16.00 - майданчик на вході до літнього театру "Ракушка" та пішохідна зона:

  • "Розкажи мені про Батьківщину" - конкурс-буріме на кращий патріотичний слоган до Дня Незалежності,
  • "Україна у серці" – патріотична молодіжна руханка,
  • арт-майданчик "Відеопривітання з Днем Незалежності без слів",
  • виставка творчих робіт української,
  • проведення акцій соціальної тематики, творчих зустрічей.

Генеральний медіа-партнер заходу - телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "Радіо Рокс", "Русское" радіо Україна", "Радіо НВ". Ексклюзивний медіа-партнер - газета "20 хвилин". Головний радіопартнер – "Житомирська хвиля". Інформаційні партнери – РА "Прайм", інтернет-сайти: zhitomir.info, ruporzt.com.ua, 0412.ua,Афіша Житомира, Moemisto.ua, Zamkova.info, dks.com.ua, Vgolos.zt.ua, zt.20minut.ua, Житомир Today, газети "Імперія-TV", "Пульс".

Отож, чекаємо на вас у суботу, 24 серпня з 16 до 21 години у літньому театрі "Ракушка" міського парку культури і відпочинку, щоб разом відзначити День Незалежності України!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі