Фоторепортаж

​«Закарпатська віагра», в’ялене м'ясо: що ще пропонують на святковому ярмарку в Житомирі. Фоторепортаж

13 September 2019, 14:43

13 вересня на майдані Корольова й Новому бульварі в Житомирі розгорнувся святковий ярмарок, де продають різноманітну продукцію – від харчів до одягу, усе натуральне, ексклюзивне, виготовлене за фірмовими рецептами та на власних потужностях.

Ярмарок відкрився 12 вересня і присвячений Дню міста, який святкуватимемо три дні.

Тут продають сири, в’ялене м'ясо та ковбаси, мед, желейки та східні солодощі. А ще — алкогольний напій «Закарпатська віагра», а також вина з ожини, медовуху, столові вина на розлив.

Майстри й майстрині пропонують житомирянам та гостям міста оригінальні вироби з фетру, пальта й на півпальта по 1000 гривень, вишиванки по 500, а також магніти з дерева, свистульки, намиста, обереги, ляльки, свічки, листівки та парфуми. Ярмарок працюватиме в усі святкові дні до 22 години.

Нагадаємо, 12 вересня в Житомирі почали готуватися до Дня міста: монтувати сцену для виступу українських гуртів «КАZКА» та «Цвіт Кульбаби» та перекрили Соборний майдан через репетицію оркестру.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних у Житомирі та області очікується різке похолодання: 14 вересня до +22 й можливі дощі, 15 вересня — до +20 градусів.

Детальний план заходів до Дня Житомира тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста план заходів ярмарок  
Матеріали по темі