Культура

​Життя продовжується: Наталія Ростова пояснила, чому відкриття театрального сезону в Житомирі не переносять через жалобу

25 September 2019, 11:07

У середу, 25 вересня, в Житомирському українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відбудеться заплановане відкриття 76-го театрального сезону, незважаючи на триденну жалобу, оголошену через трагічну загибель в аварії працівників ТТУ.

Про це на пресконференції 24 вересня повідомила генеральний директор драмтеатру Наталія Ростова.

«Нас запитували, чи у зв’язку з трагічними днями буде у нас відкриття. Ми дуже довго думали, поспілкувалися з нашим керівництвом (драмтеатр – це комунальне підприємство Житомирської обласної ради, - ред.) і вирішили, що хвилиною (мовчання вшануємо) загиблих, це наші земляки. Але ми ніяк не можемо відмінити відкриття, тому що більшість квиточків були куплені через касу, і ми не можемо чоловік 600-700 повідомити про те, що ми переносимо (відкриття) на другий тиждень. Ну, і завтра третій день вже, сьогодні порохон, завтра вже буде кінець траурних днів. Ми узгодили з керівництвом, і нам сказали, щоб ми проводили, а вже хвилиною (мовчання) і пам’яттю ми вшануємо наших загиблих. Життя продовжується», - сказала Наталія Ростова журналістам.


Нагадаємо, 76-й театральний сезон у Житомирі розпочнеться з тисячної вистави «‎За двома зайцями», а попередній театральний сезон закінчився у червні 2019.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня в Житомирі провели в останню путь трьох водійок ТТУ, які з туристичною групою поверталися з Карпат і загинули в автокатастрофі на трасі Київ – Чоп. Всього загинуло 9 людей: 6 співробітників ТТУ та 3 членів їхніх сімей, поіменний список тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія ТТУ жалоба Ростова вистава драмтеатр  
Матеріали по темі