Події

З річки Кам’янка у Житомирській області рятувальники витягнули тіло чоловіка

9 October 2019, 12:41

У Попільнянському районі Житомирської області з річки Кам’янка рятувальники вилучили тіло чоловіка.

Про це 9 жовтня журналісту Житомир.info повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області.

Подія сталася у селі Василівка.

«8 жовтня, о 13:10 год., від працівників поліції надійшло повідомлення про те, що на поверхні води у струмку місцевої річки Кам’янка плаває тіло людини. Ширина струмка близько 5 метрів, глибина приблизно 1,5 метра. Працівники поліції та селяни намагалися витягнути тіло на берег підручними засобами, однак зробити цього не вдалося. Бійці ДСНС, які прибули за викликом, за допомогою багра підтягнули тіло до берега та витягнули. З’ясувалося, що це чоловік, 1969 року народження. Місця реєстрації він не мав. Усі обставини події встановлюють правоохоронці», – розповіли в ДСНС.

У відділ комунікації поліції Житомирської області поінформували, що про виявлення тіла людини у річці повідомив староста села. Загиблий – місцевий житель, але не мав реєстрації за місцем фактичного проживання та був громадянином іншої країни. За інформацією ГУНП, причиною загибелі чоловіка, ймовірно, стало утоплення.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2019 року в селі Подолянці Чуднівського району Житомирської області водолази вилучили з кар’єру тіло жінки.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Василівка Попільнянський район рятувальник  
Матеріали по темі