Місто

Житомирські синоптики попередили про мороз до 7 градусів в останній день робочого тижня

21 November 2019, 15:33

Погода в кінці робочого тижня продемонструє зимовий характер: у ніч на 22 листопада у Житомирі очікується зниження температури повітря до -7°C, а по області до -9°C. Холоднечі додасть доволі сильний вітер.

Про погоду в регіоні на найближчі дні 21 листопада Житомир.info повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

22 листопада

У Житомирі буде хмарно з проясненням. Без опадів. Вітер південно-східний, 8-13 м/с. Температура вночі 5-7°C морозу, вдень 2-4°C морозу.

В цілому по області також буде хмарно з проясненням. Без опадів. Вітер південно-східний, 8-13 м/с. Температура вночі 4-9°C морозу, вдень 0-5°C морозу.

23-24 листопада

Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9°C морозу, вдень від 4°C морозу до 1°C тепла.

За прогнозами синоптиків, з понеділка, 25 листопада, температура повітря в Житомирській області дещо підвищиться: нічний мінімум – до мінус 5°C, а вдень – до +2°C.

Як повідомляв Житомир.info, як і обіцяли синоптики, упродовж робочого тижня, з 18 по 22 листопада 2019 року, погода у Житомирі та області буде змінювалася: перші дні тижня були помірно теплими, з характерними для осені дощами і туманами, а от ближче до вихідних стало холодніше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики листопад осінь  
Матеріали по темі