Влада

Мер Житомира терміново скликає сесію заради двох питань

27 November 2019, 09:33

В кінці робочого дня 27 листопада відбудеться 57-а (позачергова) сесія Житомирської міської ради. Засідання має розпочатися о 17:00 год.

Про це вранці 27 листопада повідомила пресслужба міськради.

У порядку денному – два питання:

  • Про звернення депутатів Житомирської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Державного управління справами.
  • Про заборону (мораторій) проведення будівельних робіт на земельній ділянці кадастровий номер 1810136300:05:025:0017, за адресою: проспект Незалежності, 29.

Скріншот розпорядження з сайту міської ради

Імовірно, перше питання порядку денного сесії стосується Державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод».

Нагадаємо, 25 листопада 2019 року колектив Житомирського лікеро-горілчаного заводу направив звернення президенту, прем’єр-міністру України та керівнику Державного управління справами з проханням негайно втрутитись «в ситуацію, яка склалася на заводі». Колектив, зокрема, виразив недовіру генеральному директору підприємства.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2019 року у Житомирі відбулася чергова акція проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності, 29. Люди упродовж двох годин перекривали рух транспорту на вулиці Великій Бердичівській. Потім міський голова Сергій Сухомлин виїхав на об’єкт, де у його присутності та за участю жителів мікрорайону виміряли відстань від житлових будинків до цистерн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада  
Матеріали по темі