Події

У райцентрі Житомирської області чоловік знайшов у колодязі тіло сусідки

9 December 2019, 10:45

У місті Новограді-Волинському Житомирської області рятувальники вилучили з колодязя тіло людини.

Про це 9 грудня Житомир.info повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«О 20:32 год. 6 грудня на лінію «101» від Нацполіції надійшло повідомлення про те, що у колодязі знаходиться тіло жінки, і необхідно його дістати. Жінку виявив сусід, який, за попередньою інформацією, прийшов по воду: біля криниці стояло відро, сама ж криниця була відкрита. Рятувальники прибули за викликом, вони з’ясували, що тіло знаходиться на невеликій глибині, та по штурмовій драбині спустилися вниз. За допомогою мотузок вони обв’язали тіло, дістали на поверхню та передали працівникам Нацполіції», – розповіли в управлінні ДСНС.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info поінформували, що загибла – 1957 року народження.

«Тіло жінки, 1957 року народження, було виявлене у колодязі за місцем її проживання. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла загиблої видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти», – прокоментували в ГУ Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня 2019 року в селі Романівка Попільнянського району Житомирської області рятувальники вилучили з колодязя тіло невідомого чоловіка. 2 жовтня у поліції поінформували, що особу загиблого встановили – ним виявився житель сусіднього села у Попільнянському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: криниця колодязь ДСНС рятувальники Новоград-Волинський  
Матеріали по темі