Культура

Ірина Костюшко отримала звання «Жінка ІІІ тисячоліття»

18 December 2019, 10:59

12 грудня 2019 року в Київському національному академічному театрі оперети відбулася ХІІ церемонія вручення Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття».

Премія «Жінка ІІІ тисячоліття» є Всеукраїнською, єдиною в своєму роді унікальною суспільною нагородою, якою відзначаються видатні українки, що зробили значний внесок у певну галузь та реалізовувались у різноманітних сферах діяльності.

Організатори зазначають, що до декотрих переможниць придивлялися роками, стежили за їхніми успіхами, аби впевнено вручити статуетку.

Гордістю для Житомирщини є той факт, що, серед багатьох представниць жіноцтва, лауреаткою номінації «Рейтинг» стала успішний аграрій, громадський діяч, ідеолог, організатор та засновник «Фестивалю льону», чарівна та успішна Ірина Костюшко. В рейтинговому списку однойменної номінації вона посіла чільне місце поряд із Міністром соціальної політики України Юлією Соколовською та популярною співачкою Alyosha.

Вручити почесну статуетку випала честь Євгенію Дихне - президенту авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", який ,запросивши на сцену Ірину Костюшко , привітав переможницю:

«Пам'ятаєте, був такий вислів: "не жіноча справа"? Так казали і про політику і про ведення бізнесу і про управління компаніями. Та особистий приклад Ірини Костюшко вщент руйнує цей стереотип. Адже рівень її здобутків свідчить про те, що мрія,натхнення та прагнення до самовдосконалення та розвитку, позбавляє будь-якого дискримінаційного впливу. Ірина Костюшко,депутат обласної ради, голова аграрної комісії Житомирської області, власниця агрокомпанії «Зоря», входить до рейтингу 100 найвпливовіших жінок України та не замислюючись, найбільшою цінністю в своєму житті, найбільшим досягненням називає родину. 24 години на добу вона живе повноцінним, яскравим, повним подій життям, віддаючись улюбленим людям і улюбленій справі. Вона – Жінка ІІІ тисячоліття».

Її впевнений та водночас граціозний вихід на сцену головної опери України не залишав сумніву, що нагороджують жінку ,що є еталонним уособленням краси, сили та витонченості. Здавалось, що від надзвичайного переживання й радості їй не вистачить слів… Та отримавши статуетку «Жінки ІІІ тисячоліття» пані Ірина сказала глибокі за своїм змістом та незвичні за форматом слова:

«Напередодні номінації я запитала у свого чоловіка чи багато це чи мало один реалізований соціальний проект. Він відповів ,що людина залишає після себе 20 тон сміття. А якщо ти реалізуєш бодай один проект…це вже чимало!

Дякую усім причетними до цієї високої нагороди та визнання,зокрема, хочу ,в особі свого чоловіка ,подякувати всім чоловікам, котрі надихають своїх жінок. Бережіть себе, бережіть свою родину, бережіть нашу славетну Батьківщину!»



Горнович Євгеній

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі