Події

Вночі на вулиці Перемоги у Житомирі Volkswagen влетів у дерево, водій загинув

29 December 2019, 09:56

На вулиці Перемоги у Житомирі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль вїхав у дерево та перетворився на груду металу.

Про це вночі 29 грудня Житомир.info повідомив читач Сергій.

«ДТП на Перемоги, між перехрестями Лесі Українки і Короленка. Авто знесло дерево. На тротуарі один труп, накритий простирадлом. Можливо, в авто є ще», – розповів читач.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що у ДТП загинув 33-річний житель Житомирського району.

«28 грудня, о 23:40 год., водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням та в’їхав дерево. Водій авто загинув на місці події. З’ясувалося, що це житель смт Новогуйвинське Житомирського району, 1986 року народження», – поінформувала речниця ГУ Нацполіції Алла Ващенко.

З її слів, в салоні автомобіля, окрім водія, нікого не було.

У відділі комунікації поліції Житомирській області уточнили, що автомобіль рухався вулицею Перемоги у напрямку центру міста, виїхав за межі проїзної частини, де машина і зіткнулася з деревом.

Як повідомляв Житомир.info, 6 листопада 2017 року на вулиці Старовільській у Житомирі автомобіль Mazda врізався в дерево. Загинули хлопець та дівчина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Перемоги  
Матеріали по темі