Події

​На Параджанова у Житомирі бус пошкодив новий «острівець безпеки» і зніс дорожні знаки

14 January 2020, 17:08

На вулиці Параджанова через ДТП пошкодили «острівець безпеки», який лише нещодавно облаштували в рамках проведеного капітального ремонту вулиці.

Про «мінус один острівець безпеки» на вулиці Параджанова у соцмережі написав Михайло Гвоздецький, який опублікував фото з місця події. На них видно пошкодження асфальтного покриття одного з «острівців безпеки» та два «викорчувані» знаки «Пішохідного переходу».

У коментарях до цього допису житомиряни скаржаться, що сам «острівець безпеки» погано видно, особливо у темну пору доби і в туман, окрім того, він значно звужує проїжджу частину.

Про причину пошкодження острівця і знаків Житомир.info розповіли у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«За адресою вулиця Параджанова, 46 близько 11.40 14 січня автомобіль Mercedes Sprinter здійснив наїзд на «острівець безпеки» і пошкодив дорожні знаки. На водія складено протокол. Постраждалих у ДТП немає», - розповіла старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 у Житомирській ОДА розповідали, що капремонт Параджанова уже майже завершили: залишилось лише обладнати «острівці безпеки».

Як повідомляв Житомир.info, уночі 4 січня на Параджанова у Житомирі Audi A4 влетіла в стовп: травмованого 27-річного водія з автівки діставали рятувальники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Параджанова острівець безпеки  
Матеріали по темі