Події

У райцентрі Житомирської області податківці «накрили» підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки

16 January 2020, 10:16

У Житомирській області податківці виявили підпільний цех з виготовлення лікеро-горілчаних виробів. Під час обшуків вилучили обладнання та готової продукції на понад 800 тис. грн

Про це Житомир.info 16 січня повідомили в пресслужбі податкової міліції в області.

«Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області, спільно з колегами ГУ ДФС у Київській області, виявлено та нейтралізовано підпільний цех з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. Цех функціонував в одному з районних центрів Житомирщини, на території приватного приміщення. Діяльність здійснювалася в жахливих антисанітарних умовах. Організував незаконну гуральню ніде не працюючий місцевий житель», - йдеться у повідомленні.

Реалізація сурогату проводилась через мережу посередників невеликими оптовими партіями.

В рамках внесеного до ЄРДР кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.204 КК України, згідно з ухвалою суду, оперативниками проведено обшук за місцем проживання організатора незаконного виробництва. Вилучено обладнання для підпільного виробництва: фільтри для очищення води, спиртометри, насоси, ємності для змішування спирту з водою, спеціальне устаткування для виготовлення фальсифікату, інгредієнти, «готову продукцію», а також автомобіль Фіат.

«Загальна орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей склала більше 800 тис. грн», - повідомили податківці.

Проводиться досудове розслідування.

Як стало відомо Житомир.info, підпільний цех функціонував у смт Черняхів Житомирської області.

Нагадаємо, у жовтні 2019 житомирські податківці «накрили» цех із виготовлення неякісної горілки та вилучили 1,5 тонни спирту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фальсифікат алкоголь підпільний цех податкова  
Матеріали по темі