Події

У сусідній області затримали на хабарі керівника слідчого підрозділу поліції Житомирщини

18 January 2020, 18:43

Прокуратурою Рівненської області спільно з ДБР та СБУ на отриманні хабаря викрито працівника поліції Житомирщини.

Про це 18 січня повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області

«Під час отримання неправомірної вигоди 18.01.2020 прокуратурою Рівненської області у місті Сарни Рівненської області спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Хмельницькому, та управлінням СБУ в області затримано на одержанні хабаря керівника одного зі слідчих підрозділів поліції Житомирщини. Працівник поліції вимагав та отримав неправомірну вигоду у громадянина в розмірі 500 доларів США за закриття кримінального провадження, розпочатого відносно нього за фактом незаконного перевезення та зберігання незаконно зрубаних дерев у лісах», - йдеться у повідомленні.

На даний час прокуратурою Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом вимагання та одержання вказаним працівником поліції неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з вимаганням).

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2020 року у Житомирі правоохоронці викрили на хабарі у 1000 доларів начальника райвідділу міграційної служби, який за таку суму пообіцяв іноземцю оформити посвідчення на право тимчасового проживання в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар поліція прокуратра Рівненська область  
Матеріали по темі