Події

У Житомирській області взяли під варту батька дітей-близнят, підозрюваного у розбещені дочки

13 February 2020, 16:23

У Житомирській області взяли під варту батька двох малолітніх дітей, підозрюваного у їх розбещенні.

Про це 13 лютого Житомир.info повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«За версією слідства, місцевий житель, 1982 року народження, батько-одинак, на якого покладено обов’язки щодо виховання та піклування про двох малолітніх дітей-близнят, вчиняв розпусні дії щодо своєї рідної доньки, 2014 року народження», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 156 КК України (розбещенням малолітніх, вчинене членами сім’ї чи близькими родичами, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього).

Дітей відібрали та передали бабусі, вирішується питання щодо встановлення над ними опіки.

Коростишівська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваній у розбещенні малолітньої. За результатом розгляду клопотання, 12.02.2020 ухвалою районного суду щодо особи було застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення грошової застави.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Коростишівська місцева прокуратура, досудове розслідування проводить одне з місцевих відділень поліції Коростишівського ВП ГУНП в області.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2019 року прокуратура інформувала, що жителя Радомишльського району Житомирської області засудили до 10 років позбавлення волі за розбещення та задоволення статевої пристрасті щодо малолітньої доньки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбещення суд прокуратура  
Матеріали по темі