Події

​У Житомирі розшукали півторарічну дівчинку, яку батько взяв на прогулянку, а повернувся п’яним і без дитини

18 February 2020, 11:10

Уночі 16 лютого у Житомирі кілька годин шукали півторарічну дівчинку, яку вранці батько взяв на прогулянку, а повернувся п’яним і без дитини.

Про це 18 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Уночі 16 лютого до Житомирського відділу поліції звернулась 24-річна жінка із повідомленням про зникнення її маленької донечки віком 1,8 років. За словами жінки, її чоловік ще зранку пішов з дитиною гуляти, а повернувся вночі у нетверезому стані та вчинив скандал. Дитини з ним не було і де вона – не сказав та пішов з дому», - повідомили в поліції.

До пошуків поліцейські залучили всі наряди поліції, що працювали в Житомирі. Перевіряли адреси, де міг би побувати чоловік, а також заручилися допомогою колег із сусідніх районів, перевіряючи родичів сім’ї. У результаті за кілька годин дівчинку знайшли у Баранівському районі, де вона спала у будинку бабусі.

В ювенальній превенції Житомирської області Житомир.info уточнили, що до Баранівського району батько з дитиною поїхали разом, а потім він лишив дочку в бабусі, а сам повернувся до Житомира.

«Нині з родиною працює ювенальний інспектор поліції. Крім того, про ситуацію буде повідомлено і соціальні служби для подальшого супроводу», - повідомили в пресслужбі ГУНП.

Нагадаємо, у вересні 2019 в лісовому кемпінгу в Житомирській області розшукали і повернули мамі 6-річну дівчинку з Дніпра, яку насильно забрав батько.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня 2019 уважні перехожі помітили самотню маленьку дівчинку на перехресті вулиць Київської та Івана Мазепи у Житомирі. Люди викликали поліцію та у соцмережі просили допомогти розшукати батьків. Дитину відправили до медзакладу, а за кілька годин знайшли її маму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина розшук  
Матеріали по темі