Події

​У Житомирській області продовжують шукати 16-річного Дмитра Степарука, який пішов з дому майже тиждень тому

26 February 2020, 18:20

Станом на 26 лютого триває пошукова операція зі встановлення місця знаходження 16-річного Дмитра Степарука з Хорошівського району. Поліцейські разом з громадою відпрацювали уже значну територію, у тому числі самого села та довколишню місцевість. Про зникнення 16-річного сина до Хорошівського відділення поліції повідомила жителька с. Теренці надвечір 23 лютого. За словами жінки, юнак не з’являється удома ще з п’ятниці, 21 лютого.

Про це 26 лютого повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Поліцейські встановили, що востаннє хлопця бачили увечері 21 лютого у районному центрі, де він відпочивав із товаришами. За словами молодих людей, хлопець мав намір діставатися додому. Однак до села він так і не повернувся ні того ж дня, ані наступного. Телефонний зв'язок із хлопцем також увірвався. Пошукові заходи поліції почались одразу після надходження повідомлення від матері про його зникнення. За зібраними свідченнями від жінки та товаришів юнака стало відомо, що він не міг самостійно виїхати за межі району, бо не мав при собі ані грошей, ані жодних документів», – йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника ГУНП Житомирської області Артема Лисогора, станом на 17 годину 26 лютого пошуки тривають.

«До відпрацювання райцентру, села, де юнак проживав, довколишньої місцевості наразі залучені значні сили. Близько сотні людей уже третій день поспіль крок за кроком прочісують визначену територію. До пошуків, окрім працівників Хорошівського та сусідніх територіальних підрозділів поліції, залучені кінологи, у тому числі курсанти Житомирського навчального центру, бійці роти поліції особливого призначення, нацгвардійці, рятувальники і місцева громада.», – зазначив Артем Лисогор.

Прикмети Дмитра: середнього зросту, темне волосся, на правій щоці має родиму пляму.

Був одягнений у чорний спортивний костюм, сіру куртку, чорні кросівки.

Поліція просить будь-яку інформацію щодо місця знаходження Дмитра Степарука, повідомляти за номерами телефонів (096) 812 79 51, (0414) 532102, на спецлінію «102» або звернутися до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 25 лютогоправоохоронці, кінологи і селяни прочісували ліси та обстежували водойми, шукаючи зниклого підлітка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хорошывський район розшук підліток  
Матеріали по темі