Політика

«Підтримай стабільність у Києві – врятуй Україну!», - Партія регіонів проводить акцію

20 May 2008, 13:11

25 травня 2008 року у м. Києві відбудуться позачергові вибори депутатів Київської міської ради та Київського міського голови. Ситуацією в столиці, яка склалась у зв‘язку із оголошенням цих виборів, сьогодні стурбовані не лише кияни, а й  та мешканці усіх інших регіонів країни. Адже ми розуміємо, що економічна політика формується у столиці країни – в Києві. А це – ціни, тарифи, робочі місця – те що хвилює кожну родину. Особливо відчувають вони це сьогодні – на фоні тотального подорожчання та зниження рівня життя.

Київська міська організація Партії регіонів ініціює Всеукраїнську акцію „Підтримай своїх у Києві”, метою якої є мобілізація активу Партії регіонів (членів партії та прихильників), підвищення рейтингу партії на позачергових виборах у столиці. Житомирське обласне відділення Партії регіонів, кожна районна, міська партійна організація прийняли активну участь у цій акції. До Києва на підтримку кандидата на посаду Київського міського голови В.М.Горбаля направлено десятки телеграм, листів. І сьогодні ми  звертаємося з закликом до всіх прихильників Партії регіонів, до всіх, кому не байдуже, яким буде майбутнє нашої столиці, нашої держави,  взяти активну участь у Всеукраїнській акції „Підтримай своїх у Києві”,

Напевне багато у кого з Вас у Києві живуть родичі, друзі, знайомі. Зателефонуйте їм, переконайте обов‘язково прийти 25 травня на вибори і підтримати Партію регіонів та кандидата на посаду Київського міського голови В.М. Горбаля.

Пам\'ятайте: кожен голос за партії, які створили хаос в країні – це голос за хаос в Києві!

Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб мобілізувати свої зусилля і не дати політичним банкротам захопити Київ!

Прес-служба Житомирського обласного відділення Партії регіонів

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі