Влада

Депутати облради збираються продати на аукціоні теплицю школи-інтернату в Новограді-Волинському

3 March 2020, 13:30

Теплицю площею 147 квадратних метрів, що знаходиться у Новограді-Волинському, депутати хочуть продати на електронному аукціоні.

Відповідний проект рішення сесії «Про приватизацію нерухомого майна (теплиця), що знаходиться за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 72» 2 березня опублікували на сайті Житомирської обласної ради.

«Провести приватизацію нерухомого майна (теплиця) загальною площею 147,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального навчального закладу “Новоград-Волинська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів” Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 72, шляхом продажу на електронному аукціоні без умов. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради: - здійснити заходи щодо приватизації об’єкта відповідно до чинного законодавства та рішень обласної ради; - підписати договір купівлі-продажу об’єкта приватизації; - кошти, одержані від приватизації, перерахувати в обласний бюджет, за винятком коштів, витрачених на здійснення заходів з приватизації об’єкта. Комунальному навчальному закладу “Новоград-Волинська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів” Житомирської обласної ради забезпечити надання комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради необхідної інформації та документації для проведення приватизації об’єкта. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності», – йдеться у проєкті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської облради 5 березня планують розглянути майже 100 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: теплиця Новоград-Волинський аукціон  
Матеріали по темі