Фоторепортаж

Весна біля житомирської «Ялинки»: бабусі з палицями для скандинавської ходьби, метелики та сміття. Фоторепортаж

13 March 2020, 12:38

Ялинка – мікрорайон на околиці Житомира, частина Богунії, який «позичив» назву в однойменного готелю, що на проспекті Миру. Серед водіїв-житомирян ця частина міста асоціюються, зокрема, й з «Автоцентром на Ялинці», Регіональним сервісним центром МВС в Житомирській області, які розташовані тут. Для декого ця частина Богунії сприймається як «місце, де розвертаються тролейбуси».

У лісі, що розпочинається на Ялинці, є кілька пам’ятних знаків, серед них – пам’ятник жертвам нацизму, тут також встановили камені-«вказівники»: один розповідає про алею, яка була висаджена на честь Героїв Небесної сотні, інший сповіщає, що «на цьому місці буде споруджено пам’ятний знак жертвам фашизму».

13 березня на Ялинці – сонячно, довколишня «картина» починає набувати весняних барв: зеленіє трава, літають метелики, біля лісу жінки літнього віку прогулюються з палицями для скандинавської ходьби. Краєвид псує сміття, якими рясніють узбіччя, не надто прикрашає територію і туалет-яма на зупинці громадського транспорту.

Фотопрогулянку вулицею Святослава Ріхтера, яка є однією з найдовших у Житомирі, можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Ялинка" готель весна  
Матеріали по темі