Події

На перехресті у центрі Житомира зіткнулися три ВАЗи і Mazda, на місце викликали «швидку»

8 May 2020, 09:39

Вранці 8 травня на перехресті вулиць Київської і Театральної в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів.

Фото з місця події Житомир.info надіслав читач.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що на місце ДТП викликали швидку допомогу.

«Повідомлення про ДТП надійшло о 8:10 год., у ній чотири учасники: транспортний засіб Mazda і три ВАЗ. Першочергова кваліфікація – ДТП без потерпілих, але зараз патрульні викликали «швидку» водієві одного з автомобілів ВАЗ. Зі слів патрульних, які працюють на місці, видимих тілесних ушкоджень у цього водія немає, але він пояснив, що йому важко у грудях. За попередньою інформацією, водій одного з ВАЗ проїхав на червоний сигнал світлофора. Саме цьому водієві і викликали швидку допомогу», – розповіла старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Близько 14:30 год. 8 травня КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради опублікував відео моменту зіткнення.


Як повідомляв Житомир.info, вночі 7 травня 2020 року на проспекті Незалежності у Житомирі Rover 214 Si зіштовхнувся з електроопорою. У результаті ДТП автомобіль загорівся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя Київська - Театральна  
Матеріали по темі