Фоторепортаж

​ Популярні місця у Житомирі для селфі та поради для вдалого фото

5 June 2020, 16:59

Селфі вже давно стало чимось буденним для більшості людей. Для вдалого фото потрібна лише гарна локація, ідея та настрій.

Фотокореспондентка та журналістка Житомир.info підібрали для вас популярні місця у Житомирі та поради для вдалого селфі.

Перша локація - найулюбленіша у місті пішохідна вулиця Михайлівська. Аби ваше фото відрізнялося від сотень інших, то шукайте цікаві ракурси та звертайте увагу на деталі навколо вас.

Рік тому у Житомирі відкрили оновлений сквер на розі вулиць Бориса Лятошинського та Небесної сотні. Наразі це також одне з найулюбленіших місць відпочинку. Тут є безліч локацій для фото, головне – не соромитися та втілювати їх у життя. До прикладу можна зробити фото з голубами, на лавці та за столом з дошкою для шахів.

Погана погода - не привід ховати камеру, адже можна зробити селфі з калюжею. Головне, аби в воді було видно архітектуру міста.

Для того аби вашу світлину роздивлялися, варто обрати цікавий фон. Для цього підійде інсталяція біля будівлі Житомирської ОДА.

Мистецтво графіті - це модно та яскраво. У місті є безліч малюнків на стінах. Знайдіть той, який вам до вподоби та не забувайте про креатив.

Також можна зробити фото зі скульптурами та різними пам'ятниками. Тут головне - творчість.

Архітектура додає фото певної атмосфери. Якщо ви полюбляєте незвичні знімки, то йдіть до універмагу.

Панно з мозаїки завжди привертає погляд. Фотокартку з ним можна зробити біля кінотеатру "Жовтень". Головне, аби світло падало саме на вас, тоді кадр буде мати гарний вигляд.

Хто сказав, що фото з клумбою нудні? Головне вдало обіграти ваш «реквізит».

Не менш популярним є парк культури та відпочинку імені Гагаріна. Після реконструкції тут з'явилося ще більше локацій.

Можна зробити фото на фоні альтанки або у ній. Нижній ракурс - це також гарно, тому не бійтеся експериментувати.

Фотокартка на фоні природи - це завжди гарно. Озирнись навколо, в парку є схили та скелі. Така фактура буде мати вдалий вигляд на знімку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: селфі фото поради  
Матеріали по темі