Місто

На Михайлівській 12 червня будуть дякувати житомирському ФК «Полісся» за вихід у І лігу

12 June 2020, 12:03

На пішохідній вулиці Михайлівській 12 червня о 16:00 розпочнеться захід «Подяка футбольному клубу «Полісся», у зв’язку з виходом клубу у І лігу чемпіонату України з футболу.

Проєкт рішення щодо проведення заходу був оприлюднений перед позачерговим засіданням виконавчого комітету Житомирської міської ради, яке почалося 12 червня об 11:30.

«Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з КП «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради, управлінню культури міської ради забезпечити організацію та проведення заходу. Прошу підтримати і запрошуємо всіх сьогодні на проведення заходу», - сказала на засіданні начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Члени виконкому проголосували за проєкт рішення, а мер Сергій Сухомлин зауважив, що запрошувати не можна, лише поінформувати.

Житомирян закликали дивитися онлайн-трансляцію заходу на Житомир.info.


Скріншот проєкту рішення виконкому

Нагадаємо, 21 травня Рада ліг ПФЛ прийняла рішення достроково завершити чемпіонат у Другій лізі. Житомирський ФК «Полісся» за результатами осінньої частини чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги посідає другу сходинку в турнірній таблиці групи А. Чи зможуть житомирьскі стадіони приймати матчі І ліги – дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня 2020 року четверту річницю відновлення житомирського ФК «Полісся» футболісти відзначили на самоізоляції через карантинні обмеження на території України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком футбол ФК "Полісся" Михайлівська  
Матеріали по темі