Події

​На кондитерській фабриці у Житомирі загинув водій автонавантажувача

9 July 2020, 16:31

Управління Держпраці розслідує нещасний випадок зі смертельним наслідком, який стався 8 липня з водієм «Житомирських ласощів».

Про це 9 липня повідомила пресслужба управління Держпраці в Житомирській області.

«Управлінням Держпраці у Житомирській області утворена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з водієм автомобільного навантажувача закритого акціонерного товариства «Житомирські ласощі». За попередніми даними, 8 липня 2020 року водій товариства, намагаючись виїхати з приміщення транспортної дільниці, зачепився рамою підйомного механізму за гачок талі ручної. Під час того як потерпілий намагався відчепити гачок від рами, він ногою випадково натиснув важіль вертикального руху рами, вона почала рухатися і притиснула голову потерпілого до кабіни навантажувача. Потерпілий отримав травми несумісні з життям», - йдеться у повідомленні.

У Держпраці додали, що остаточні обставини та причини даного нещасного випадку будуть з’ясовані комісією зі спеціального розслідування.

На «Житомирських ласощах» позитивно відгукуються про загиблого 68-річного працівника, який мав багаторічний досвід роботи на автонавантажувачі і завжди дотримувався усіх інструкцій та техніки безпеки. Як розповіли Житомир.info на підприємстві, трагедія сталася вранці, до початку роботи, тож припускають, що чоловік проводив огляд і готував техніку до роботи. Наразі на «Житомирських ласощах» працює комісія Держпраці, на підприємстві обіцяють всіляко сприяти розслідуванню нещасного випадку. ЗАТ «Житомирські ласощі» висловлюють щирі співчуття родині загиблого працівника та візьмуть на себе витрати по організації поховання.

Нагадаємо, у вересні 2019 в селі Глибочиця Житомирського району на будівництві ангару загинув працівник «Форстор», житель Дніпра. Тоді під час пусконалагоджувальних робіт ножничного підйомника відбулась розгерметизація гідравлічної системи і сталося його раптове опускання. В цей час робітник знаходився під підйомником і загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2019 в Києві загинув далекобійник з Житомирської області: чоловіка затисло між колесом та причепом фури, коли він вийшов з кабіни, аби поглянути на несправність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпраці нещасний випадок Житомирські ласощі  
Матеріали по темі