ДОПОМОГА

ПриватБанк: послуга класу «Люкс» в «Люкс-таксі»!

26 May 2008, 14:56

В п'ятницю, 16 травня, в Житомирі стартувала нова інноваційна послуга від ПриватБанку – «Еквайрінг в таксі», яка дає змогу поїхати будь-куди без жодної копійки в кишені, а лише при наявності банківської пластикової картки.
Таким чином, наші земляки отримали чудову можливість розраховуватися в автомобілях «Люкс-таксі» зручно та по-європейськи - за допомогою пластикових карток українських і навіть закордонних банків. Окрім зручностей, клієнти послуги «Еквайрінг в таксі» отримують ще й бонуси. А яким чином? Читайте в інтерв’ю заступника керівника роздрібного корпоративного  бізнесу з напрямку еквайрінг та електронні технології Житомирського РУ ПриватБанку Ірини Дєєвої.
- Розкажіть, будь ласка, детальніше про нову послугу ПриватБанку «Еквайрінг в таксі», яка з минулої п'ятниці пропонується у житомирських «Люкс-таксі».
- Послуга «Еквайрінг в таксі» передбачає розрахунок за проїзд платіжними пластиковими картками за допомогою  POS-терміналів. Поки що такі встановлені в 10 автомобілях житомирської служби «Люкс-таксі», адже проект пілотний і нині проходить процес апробації. Надалі планується встановлення терміналів в значно більшій кількості автомобілів. «Еквайрінг в таксі» надає можливість розраховуватися безготівковим шляхом за допомогою платіжної пластикової картки будь-якого українського або ж закордонного банку. Тобто сам таксист «проводить» через термінал картку пасажира-клієнта, з якої сплачується сума проїзду. Причому у «Люкс-таксі» з послугою еквайрінг можна розраховуватися і пенсійною, і зарплатною, і кредитною, і особистою, і будь-якою іншою карткою банку.
- А чому ви обрали у партнери саме «Люкс-таксі»?
- Це наші давні клієнти і партнери. Я сама багато років користуюсь послугами цієї служби таксі, тому що поважаю комфорт, увагу та зручність, яку вона пропонує своїм клієнтам. Дійсно, це саме таке таксі, яке і відповідає назві служби «Люкс». І послуга класу «Люкс» від ПриватБанку має бути в «Люкс-таксі»! Бо ж це дуже зручно та швидко. Вам необхідно лише набрати один із декількох номерів телефонів служби «Люкс-таксі» у Житомирі (47-07-07), або ж 8-067-410-41-41, чи три цифри 567 з мобільного телефону, і вам запропонують послуги на вищому рівні. До речі, за статистикою – в середньому  одна доросла людина в Україні нині володіє 3 картками різних українських банків (чи то пенсійною, чи то зарплатною, чи студентською, а чи будь-якою іншою). А кожен 8-й мешканець Житомирської області має кредитну картку від ПриватБанку. Як я вже згадувала, всі ці картки приймаються до оплати за проектом  «Еквайрінг в таксі».
- Наскільки мені відомо, Житомир у числі перших міст, в якому стартувала інноваційна послуга від ПриватБанку  «Еквайрінг в таксі».
- Так, першим її в нинішньому році запровадив Львів. Наше місто приєдналося до цього проекту другим. Варто відзначити, що напрямок еквайрінгу (розрахунку за товари та послуги пластиковими картками) невпинно розвивається. Так, на сьогодні в Житомирській області встановлено близько 600 точок еквайрінгу, до кінця року їх планується збільшити вже до 1000. Тобто ПриватБанк емітував (випустив) 250512 платіжних пластикових карток, а тепер дає можливість населенню їх використовувати в торговельно-сервісній мережі, зокрема, у тому ж таки таксі, і не тільки.
- Варто зауважити, майже щотижня ПриватБанк радує своїх клієнтів якимось новим продуктом чи послугою. Скажімо, лише з останніх – sms-кредитування, «Комбат» та багато інших корисних проектів…
- Безперечно, адже ми намагаємося і надалі тримати марку інноваційного банку, який входить в п’ятірку лідерів України з надання нових послуг. До того ж ми чітко дотримуємося стратегії банку – бути ближче до клієнта. У даному контексті це означає – випускаючи пластиковий продукт, надавати зручну та вигідну можливість ним розраховуватися.
- А які конкретно додаткові вигоди має еквайрінг у «Люкс-таксі»?
– Спільно з «Люкс-таксі» ми підключили таку цікаву додаткову послугу до еквайрінгу, як «Бонус-плюс». Тобто у випадку, коли клієнт «Люкс-таксі» є не просто власником картки, а власником бонусної кредитної карти ПриватБанку, він отримує за проїзд ще й бонуси на свій спеціальний рахунок. Ці кошти він може витрачати за власним бажанням. Такі бонуси можна отримувати і витрачати не лише в таксі, а й в аптеках, бутіках, магазинах, торговельних фірмах, з якими ПриватБанк працює за програмою «Бонус-плюс». А таких в Житомирській області нараховується вже більше 100.
І наприкінці, декілька слів  про колектив, який працює в напрямку еквайрінг та електронні технології Житомирського РУ ПриватБанку. Це команда молодих високоваліфікованих спеціалістів, які завжди вчасно і професійно надають консультаційну та технічну підтримку з питань еквайрінгу нашим партнерам та кліентам. Сподіваюсь, ми і надалі будемо гідно підтримувати статус банка-лідера, який використовує новітні технології та можливості для якісного обслуговування своїх клієнтів.      
ПриватБанк
Всі види банківських послуг
Ліцензія НБУ №22 від 04.12.2001 р.

"НОВОСТИ ПО-ЖИТОМИРСКИ", №4 от 22 травня 2008 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі