Події

У Житомирській області поліція розслідує обставини загибелі електромонтера Коростишівського РЕМ

19 July 2020, 09:39

У Коростишеві поліція розслідує обставини загибелі електромонтера.

Про це 18 липня повідомила пресслужба поліції Житомирської області

«17 липня близько 14:50 до поліції від медиків надійшло повідомлення про констатацію смерті електромонтера від ураження струмом у с. Козіївці. Усі обставини події перевіряли працівники слідчо-оперативної групи Коростишівського ВП. Розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що під час виконання ремонтних робіт у с. Козіївці у трансформаторній будці вдарило струмом електромонтера Коростишівського РЕМ. 37-річний чоловік помер на місці події.

Також травми отримав інший працівник, 1973 р.н. Його госпіталізованого до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою)Кримінального кодексу України.

Призначено судово-медичну експертизу тіла загиблого, а також проводяться інші слідчі дії для встановлення усіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2020 року у Житомирській області комісія Держпраці розслідувала смерть 52-річного електромонтера Народицького РЕМ, якого без ознак життя знайшли в кімнаті відпочинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція електромонтер смерть Коростишівський район РЕМ ГУНП  
Матеріали по темі