Події

​Камери зафіксували, як біля автовокзалу у Житомирі легковик збив дитину на самокаті

25 August 2020, 15:29

У Житомирі біля автовокзалу 23 серпня автомобіль збив 10-річного хлопчика, який на самокаті переїжджав дорогу.

Відео моменту аварії 25 серпня опублікували на сторінці КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради у Facebook.

«23 серпня камерами відеоспостереження зафіксована ДТП – наїзд на пішохода (дитина 10 років), що сталась о 10:53 в м.Житомирі, на пішохідному переході по вул.Київській, в р-ні «Автовокзалу». Хлопчик в середньому стані важкості доставлений до обласної дитячої лікарні. На щастя, обійшлось без серйозних наслідків», - йдеться у повідомленні.


У патрульній поліції Житомир.info зазначили, що 23 серпня близько 11 години надійшло повідомлення про ДТП по вулиці Київська.

«Водій автомобіля Kia здійснив наїзд на пішохода 2009 року народження. Зі слів водія, пішохід раптово виїхав на регульований пішохідний перехід на самокаті. Пішохода було госпіталізовано до житомирської дитячої лікарні», – зазначив пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня на Великій Бердичівській у Житомирі Renault збив скутериста, момент ДТП зафіксували камери спостереження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина самокат вокзал камера  
Матеріали по темі