Влада

З міського бюджету виділять 150 тис. грн на лікування та транспортування житомирянки, яка отримала серйозні травми в Йорданії

28 September 2020, 12:06

На лікування та транспортування житомирянки Олени Красуцької з міського бюджету виділять 150 тисяч гривень.

Таке рішення ухвалили на черговій сесії Житомирської міської ради 28 вересня за рекомендацією погоджувальної ради.

«Погоджувальна рада рекомендує департаменту соціальної політики підготувати проєкт рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради щодо надання матеріальної допомоги у сумі 150,0 тис. грн Красуцькій Тетяні для проведення лікування та транспортування в Україну доньки Красуцької Олени Ігорівни», – пропозиція, яку більшістю голосів підтримали депутати.

Зазначимо, у соцмережі Facebook повідомляють, що випускниця Житомирської політехніки Олена Красуцька, перебуваючи в Йорданії, впала з 7-метрової висоти.

«В біду потрапила випускниця Житомирської політехніки Олена Красуцька. Дівчина впала з 7-метрової висоти й отримала дуже серйозні травми: перелом хребта, обох ніг, розрив спинного мозку, перелом ребер і пошкодження легень. Це сталось в Йорданії, наразі Олена знаходиться у місцевій лікарні. Транспортувати поки не можуть через важкий стан. За словами лікарів, лікування коштуватиме близько 12000 йорданських динар (близько 478 000 грн)», – йдеться у дописі на Facebook-сторінці житомирянина Сергія Дехтяренка.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня 2020 року в Житомирі 1,8-річний хлопчик випав з вікна будинку на третьому поверсі. Дитину з травмами госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія допомога гроші лікування  
Матеріали по темі