Події

У Бердичеві 12-річного підлітка вдарило струмом під час фотографування на даху вантажного потяга

29 September 2020, 11:27

У місті Бердичів Житомирської області поліція з’ясовує обставини травмування електрострумом 12-річного підлітка. За попередніми даними, 28 вересня хлопець зазнав опікових травм на даху вагона вантажного потяга. Нині підліток у тяжкому стані знаходиться у лікарні. Поліція розпочала розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

28 вересня близько 17:50 год. до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про травмування підлітка на залізничних коліях неподалік міського вокзалу.

«На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції попередньо з’ясували, що хлопець отримав удар електрострумом, перебуваючи на даху вагона вантажного потяга, куди він нібито вибрався для фотографування. Випадковою очевидицею події стала місцева жителька, яка і викликала «швидку», – йдеться у повідомленні.

Хлопця, як з’ясувалось, 12-річного бердичівлянина, було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. За оцінками медиків, унаслідок електротрами він отримав опіки близько 30% тіла та знаходиться у тяжкому стані.

Нині поліцейські з’ясовують причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає батьків навчати дітей правилам безпечної поведінки у різних ситуаціях, зокрема роз’яснювати їм, що спроба зробити фото на транспорті чи високій будівлі може стати фатальною та вартувати життя.

Нагадаємо, 24 квітня 2020 року в Бердичеві на даху вантажного потяга виявили тіло 19-річного хлопця. Усі обставини події свідчили, що смерть парубка могла настати від термічних опіків, отриманих від ураження електрострумом великої напруги.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня 2019 року на залізничному вокзалі у Житомирі 18-річний хлопець отримав тяжке ураження електрострумом, вилізши на дах електрички. Лікарі діагностували в нього травми у вигляді 96% опіків тіла. Того ж дня юнак помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд потяг струм електрострум травмування підліток Бердичів  
Матеріали по темі