Події

​Поліція просить упізнати жінку, яку знайшли мертвою на майдані Смолянському в Житомирі

29 September 2020, 12:07

У Житомирі на майдані Смолянському знайшли тіло жінки без ознак насильницької смерті. Поліція просить допомогти встановити особу.

Про це 29 вересня Житомир.info розповіли працівники Житомирського ВП ГУНП в Житомирській області і надали фото.

«Житомирським ВП ГУНП України в Житомирській області встановлюється особа невпізнаного трупа жіночої статі на вигляд 50-70 років з гнилісними змінами, який виявлено 26.07.2020 року по майдану Смолянському 7-б в м. Житомирі без слідів насильницької смерті. За фактом смерті зареєстроване кримінальне провадження. За наявною інформацією вказана жінка могла проживати в районі «Польова» в м. Житомирі», – йдеться у повідомленні.

ЇЇ прикмети:

На вигляд 50-70 років, худорлявої тілобудови, зріст 165 см., довжина стопи 236 мм, обличчя овальне, волосся сиве коротке.

Була одягнена:

Куртка сірого кольору довга з кишенями з переду та нашивками на рукавах і плечах, светр бежевого кольору з білими ґудзиками, штани жіночі сірого кольору, туфлі жіночі коричневі прошиті білими нитками. Поряд трупом знаходилася коричнева жіноча сумка, парасолька чорного кольору. В жіночій сумці знаходилося два ключі від дверних замків.

Поліція просить будь-яку інформацію про особу повідомити за номером 0634795390.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні поліція просила упізнати чоловіка, якого знайшли мертвим біля кар’єру у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: жінка майдан Смолянський труп поліція  
Матеріали по темі