Фоторепортаж

Фінальний етап обласного хореографічного конкурсу-огляду «105 кращих танцівників Житомирщини». Фоторепортаж

2 October 2020, 17:46

У Житомирі 2 жовтня відбувся завершальний етап першого обласного відбіркового туру конкурсу-огляду виконавців та хореографічних колективів «105 кращих танцівників Житомирщини».

Відбірковий тур в рамках VI Міжнародної хореографічної асамблеї ім. Н.Скорульської проходив в міському Палаці культури.

«Сьогодні у нас вже понад 600 учасників з області та міста Житомира, ми відібрали 75 кращих танцівників і сподіваємося сьогодні добрати ще, щоб було 105. Унікальність цього конкурсу в тому, що вперше відбувається саме конкурс виконавців, а не хореографічних колективів. 105 учасників, які будуть відібрані, отримають можливість взяти участь в майстер-класах, які проведуть майстри хореографічного мистецтва України. На гала-концерті Асамблеї, який відбудеться 7-8 листопада, вони зможуть продемонструвати свої таланти у перфоменсі, який вони підготують», - пояснила засновниця Асамблеї, керівниця школи сучасного балету «AVANTE» Інна Бурдейна.

В Палаці культури цього дня свою майстерність демонстрували понад 100 учасників.

Нагадаємо, перший конкурс виконавців «105 кращих танцівників Житомирщини» VI Міжнародної хореографічної асамблеї, присвяченої 105-річчю від дня народження Наталії Скорульської, відбувся 21 вересня у Новограді-Волинському.

Фоторепортаж з V Міжнародної хореографічної асамблеї імені Н. Скорульської, яка стартувала у Житомирі 8 листопада 2019 року, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бурдейна асамблея балет Скорульська конкурс  
Матеріали по темі