ДОПОМОГА

Хто батько дочки ведучої 5 каналу Тетяни Даниленко? 13 фото

29 May 2008, 12:51

Вчора ваша Дуся побувала в гостях у двох, ні, трьох дівчат - у ведучої 5-го каналу Тетяни Даниленко та її мами і новонародженої доньки. Виявилося, за півтора місяці з моменту появи на світ доньки Таня вперше запросила гостей. Ну ви розумієте, що ваша Дуся не з тих, від чиєї уваги можна легко відкрутитися.

Скажу вам, що Тетяна вже зовсім вільно почувається у новій ролі. Розповідає, що вдвох з мамою цілком справляються і про няню навіть не думають. Найчастіша проблема молодих мам – зайва вага – Таню зовсім не зачіпила. Вона, як і раніше, виглядає підтягнутою і дуже-дуже привабливою. Важко далися мені ці слова, але правда – понад усе.

Пологи Тетяни обійшлися без несподіванок. Вже за 20 хвилин дитинку тримали на руках бабуся і тато, якого молода мама показала мені на фотографіях. Ним виявився народний депутат Владислав Каськів. Ваша Дуся у питаннях встановлення батьківства дівчина не тренована, але схожість Каськіва з малям не помітити не могла.

Свій роман Тетяна і Владислав планували узаконити. Але не склалося, і пара розійшлася прямо перед самим весіллям. Таня каже, що були і важкі моменти, і сльози, але зараз, ставши мамою, вона ні про що не шкодує. Влад регулярно навідується до малечі. Памперси, як більшість татусів, не міняє, а побавитися може. Щодо імені, то варіантів було два – Тетяна хотіла Марійку, а Владислав – Христинку. Коли дівчинці було три тижні, зрозуміли, що батьківський варіант прижився краще.

Привітання колег почалися з дзвінка Юрія Стеця, хоча безпосередньо під час пологів зателефонувала її подружка Олена Гітлянська з УНІАН. Почувши голос Тетяни, сказала, - «Ну, я бачу, що ти зараз зайнята, тому потім передзвоню».

Затримуватися вдома Даниленко не збирається і вже в липні планує вийти на роботу. Хоч декретна відпустка на 5-му каналі й триває чотири місяці, ведуча має повернутися раніше, щоб у новому сезоні бути у формі. Поки ж вона невтомно робить стратегічні запаси грудного молока. Однак, якщо дитя буде проти її відсутності, доведеться підкоритися.

Що тут скажеш? Вигляд дівчат мене відверто розчулив. Захотілося і собі про щось таке подумати – ніжне, маленьке, ну ви зрозуміли...Наостанок ваша Дуся поборола свій страх і потрималася за маленьку ніжку. Насолоджуйтеся фотками. Аревуар.

Ми не боїмося спалахів, фотографуйте на здоров’я!

Ліжечко Христинки

Таня гріє молочко

Стратегічні запаси молока

«Були і сльози, але зараз я ні про що не шкодую»

Отакі ми красуні...

Схожі на тата

І найменші памперси поки що завеликі

Треба, до речі, їх перевірити

Мама готує доньку до фотосесії :)

Готові й зосереджені

Сім’я в інтер’єрі

Дівчатка засинають

(фото Яни Новосьолової, фото з архіву Тетяни Даниленко)

 

http://dusia.telekritika.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі