Фоторепортаж

Перевернуті човни, розібрані душові та облущені атракціони. Фоторепортаж зі спорожнілого житомирського гідропарку на початку зими

2 December 2020, 15:20

У житомирському гідропарку завершився сезон пікніків, розваг на воді та на атракціонах. Натомість сезон катань з гірок і прогулянок засніженим лісом ще не розпочався, адже перший зимовий сніг, який випав зранку 2 грудня, до обідньої пори вже повністю розтанув.

Причал човнової станції частково оновили. Човни та катамарани з води винесли на сушу і склали вздовж огорожі. На воду спускають лише драгонботи, тренування на яких проводять досі, попри погоду.

Від “дитячого” пляжу, замість забору, човнову станцію відгородили кабінками роздягалень. А у душових кабінках зняли лейки та крани.

Пляж чистий, де-не-де присипаний опалим осіннім листям. Вода у Тетереві нарешті стала прозорою. Охочих покупатися чи поморжувати ми не помітили.

У парку можна побачити розриту траншею для електромережі біля атракціонів. Деякі дерева нещодавно зрізали. Майже усі кіоски зачинені. Платний та великий безкоштовний туалети закрили, відчинені лише дві кабінки на вулиці.

Людей у гідропарку дуже мало, лише іноді можна зустріти закохану пару чи батьків з дітьми.

На новому громадському просторі, який почали облаштовувати під час “Майстерні міста”, встановили додаткові атракції - гойдалку та навіс. Також з нового - облаштовані зони відпочинку з піддонів і встановлені на траві таблички-пам’ятки для власників тварин. Вони закликають прибирати за своїми улюбленцями.

Як повідомляв Житомир.info, за прогнозами синоптиків, перший робочий тиждень грудня в Житомирі буде морозним і зі снігом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк зима атракціони пляж  
Матеріали по темі