Фоторепортаж

Хутряні, з принтами та кепки - модні шапки житомирян на початку зими. Фоторепортаж

8 December 2020, 15:03

Цього тижня у Житомирі почалися справжні зимові морози. Більшість містян утеплилися - одягли зимові пуховики, шуби, дублянки та головні убори.

Найпопулярнішими серед молоді є так звані шапки “біні”. Beanie - у перекладі з розмовної англійської означає “голова”, і зазвичай, є в’язаною шапкою, яка щільно прилягає до голови. Вона може бути як без декору, так і мати помпон чи козирок. Грубі в'язані вовняні шапки популярні не лише серед житомирських модників, а й заполонили світові модні подіуми.

Популярними також є різноманітні кепки та кепі.

Серед людей старшого віку користуються популярністю шапки з натурального хутра. Чоловіки надають перевагу кепкам або ушанкам, а жінки - хутряним беретам. Зрідка можна побачити бабусь у хустках.

Кольори головних уборів житомиряни обирають переважно стримані. На відміну від популярних у 2019 чорного, синього та червоного на вулицях більше пастельних бежевих, рожевих, білих та сірих головних уборів. Серед яскравих уборів - шапки з графічними принтами та написами.

Ті, кому холодно в одній шапці натягають капюшони ледь не на очі. А ті, кому не холодно при - 4 з задоволенням гуляють без головних уборів.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шапка кепка  
Матеріали по темі