Влада

У двох райцентрах Житомирської області новими мерами стали мільйонери

9 December 2020, 11:39

У двох райцентрах Житомирської області – Бердичеві та Баранівці – новообрані міські голови декларують мільйонні доходи за 2019 рік.

Мер Баранівки Олександр Мігей (балотувався від ВО «Батьківщина») за минулий рік отримав 3 млн 634 тис. 357 грн доходів від підприємницької діяльності. До 2 листопада 2020 року Мігей був зареєстрований як ФОП, основний вид діяльності – лісопильне та стругальне виробництво.

У власності новообраного мера – будинок, два нежитлових приміщення та чотири земельні ділянки в Баранівці і квартира у Львові. Йому належать чотири вантажні автомобілі, три бортові напівпричепи та легковик Renault Trafic 2011 р.в.

На банківських рахунках Олександра Мігея – 8 тис. 023 долари, готівку мер не декларує.

Мер Бердичева, депутат Житомирської обласної ради сьомого скликання Сергій Орлюк (балотувався під партії «Пропозиція») за минулий рік отримав 2 млн 341 тис. 580 грн доходів від підприємницької діяльності. Він також отримав 26 тис. 828 грн зарплати в ПрАТ «Йосипівське», де працював за сумісництвом директором, а основним місцем роботи в декларації Орлюка за 2019 рік вказаний Житомирський національний агроекологічний університет, де він отримав 1 тис. 708 грн зарплати. Зазначимо, що в реєстраційних документах кандидат в мери Сергій Орлюк вказував місце роботи – Центр ветеринарної медицини «Айболить», де він працює директором.

У власності нового мера є два об’єкти нерухомого майна у Бердичеві, один з яких – ветеринарна клініка загальною площею 551,4 кв.м, а з 2016 року він орендує у Бердичівської міської ради дві земельні ділянки в райцентрі. Сергію Орлюку належать три автомобілі: з 2013 року – Hyundai Santa Fe, з 2016 – два автомобілі Renault Kangoo.

Готівкою мер Бердичева декларує 390 гривень, на банківських рахунках в нього 3 тис. 203 грн.

Нагадаємо, за минулий рік новообраний мер Новограда-Волинського Микола Боровець отримав 62 тис. 193 грн зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2020 року в Житомирській області з 12 міст лише у п’яти мери були переобрані на наступний строк: в Житомирі, Коростишеві, Радомишлі, Коростені та Овручі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Мігей Баранівка декларація Орлюк Бердичів  
Матеріали по темі