Суспільство

Вночі дороги у Житомирській області розчищали 66 одиниць техніки, в САД кажуть, що проїзд забезпечено

15 January 2021, 10:53

В ніч на 15 січня на дорогах Житомирської області працювали 66 одиниць техніки та майже 100 працівників. У службі автомобільних доріг запевняють, що станом на ранок, 15 січня, проїзд автотранспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення забезпечено.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба САД у Житомирській області.

«Для забезпечення безпечного проїзду автомобільного транспорту упродовж ночі працювало 90 дорожників та 66 одиниць спецтехніки, чергувало ще близько 12 робітників та 20 спецмашин. Особлива увага приділялася автошляхам міжнародного значення - М-06 Київ-Чоп, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Наразі по області висота снігового покриву становить від 5 до 15 см. Боротьба з наслідками негоди триває. Звертаємося до водіїв з проханням надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці та не створювати заторів. Нагадуємо про місця відстою вздовж доріг, де можна перечекати негоду. Для кращої орієнтації їх нанесено на гугл-мапу», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у понеділок, 11 січня, синоптики прогнозували житомирянам снігопади і 15-градусні морози упродовж тижня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дороги снігопад САД  
Матеріали по темі