Події

У Житомирі внаслідок переохолодження загинув чоловік, ще троє жителів області через низьку температуру потрапили до лікарень

22 January 2021, 10:12

У Житомирі 20 січня внаслідок загального переохолодження організму загинув чоловік, 1983 року народження. Окрім того, 21 січня в області зафіксували ще один випадок травмування внаслідок переохолодження та два випадки обмороження.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«21 січня до реанімаційного відділення Любарської центральної лікарні з обмороженням нижніх кінцівок потрапив житель села Березівка, 1967 року народження. Цього ж дня до названого медзакладу з обмороженням пальців нижніх кінцівок госпіталізували жителя села Глезне, 1991 року народження. Окрім цього, 21 січня до реанімації Ємільчинської ЦРЛ із загальним переохолодженням тіла потрапив місцевий житель, 1970 року народження», – поінформували в УДСНС.

Головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук зазначає, що причиною смерті одного з чоловіків і травмування ще трьох стало надмірне вживання алкогольних напоїв.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2021 року двоє чоловіків з Овруцького району Житомирської області потрапили до лікарні з обмороженням ніг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження Любарський район Ємільчине  
Матеріали по темі