Суспільство

На вихідні жителям Житомирської області прогнозують до 7 градусів тепла, невеликі опади і туман

22 January 2021, 15:01

Погода на вихідних, що наближаються, 23-24 січня, у Житомирі та області буде нехарактерною для зими: очікується до 7 градусів тепла, незначний дощ і туман. А оскільки прогнозуються температурні «гойдалки», то на дорогах можлива ожеледиця.

Про погоду на найближчі дні Житомир.info повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

23 січня, субота

По Житомиру – хмарно з проясненням. Вночі невеликі опади. Вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1°C тепла до 1°C морозу, вдень 4-6°C тепла.

По області в цілому також буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликі опади. Вночі та вранці місцями туман. Вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3°C тепла до 2°C морозу, вдень 2-7°C тепла.

24 січня, неділя

Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4°C тепла до 1°C морозу, вдень 2-7°C тепла.

Подібна погода прогнозується і на початок наступного робочого тижня, однак місцями очікуються пориви вітру до 20 м/с.

Нагадаємо, як і прогнозували синоптики, протягом майже всього робочого тижня, з 18 по 21 січня, у Житомирі та області була морозна погода – до 24°C з позначкою «-», але наприкінці тижня значно потепліло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики січень зима гідрометцентр  
Матеріали по темі