Події

На трамвайних коліях у Житомирі зіштовхнулися вантажівка і таксі Nissan, від удару легковик відкинуло у ВАЗ

4 February 2021, 12:08

На перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи у Житомирі 4 лютого сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів: зіткнулися вантажний Mersedes, машина служби таксі марки Nissan та легковик ВАЗ. Два автомобілі після зіткнення зупинилися прямо на трамвайних коліях та перегородили рух електротранспорту.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«О 9:22 год. 4 лютого надійшло повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи, внаслідок якої перегороджено рух трамваю. Заявник, водій автомобіля Nissan, який став учасником автопригоди, повідомив, що він затиснутий в автомобілі та не може вийти, водночас від зазначив, що допомоги працівників ДСНС не потребує. На місці події екіпаж патрульних виявив три транспортні засоби: Mersedes, Nissan та ВАЗ. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mersedes рухався по другорядній дорозі та не надав перевагу у русі Nissan, водій якого, 1991 року народження, рухався по головній дорозі. Внаслідок цього сталося зіткнення. Від удару Nissan зіштовхнувся з ВАЗ, яким керував водій 1998 року народження», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Люди в автопригоді не постраждали.

Зазначимо, що на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи вранці 4 лютого не працювали світлофори.

Як повідомляв Житомир.info, 4 лютого 2021 року на перехресті вулиць Чехова та Лесі Українки у Житомирі зіткнулися автомобілі Renault і Lanоs
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя трамвайна колія  
Матеріали по темі