Події

За два дні троє жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженнями і переохолодженням

8 February 2021, 10:15

У Житомирській області 5-6 лютого через низьку температуру повітря постраждали троє людей: чоловіки з Лугинського та Коростенського районів, а також жінка з Овруцького району. Усі троє потрапили до лікарень.

Про це Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«5 лютого до хірургічного відділення Лугинської центральної районної лікарні із загальним переохолодженням тіла та відмороженням обох стоп госпіталізовано чоловіка, 1960 року народження, мешканця с. Кремне», – поінформував Микола Мінчук.

У цей же день до хірургічного відділення Коростенської міської лікарні із відмороженням пальців нижніх кінцівок потрапив 40-річний мешканець с. Хотинівка.

Ще один подібний випадок трапився 6 лютого в с. Покалів Овруцького району. До реанімаційного відділення центральної районної лікарні із загальним переохолодженням тіла було госпіталізовано жінку, 1970 року народження.

Загалом із пониженням температурних показників від переохолодження організму цьогоріч померли двоє осіб, ще 17 – звернулись за медичною допомогою.

Микола Мінчук відмічає, що, найчастіше з переохолодженням та обмороженням потрапляють до лікарняних закладів люди, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року в Ємільчинському районі Житомирської області пенсіонер потрапив до лікарні з обмороженням стоп ніг та пальців кистей.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня 2021 року в селі Романівка Новоград-Волинського району Житомирської області місцева жителька втратила свідомість дорогою додому та загинула від переохолодження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обмороження переохолодження холод мороз зима  
Матеріали по темі