Події

​Через значні снігопади за минулу добу на дорогах Житомирської області збільшилась кількість ДТП, поліцейські повідомляють про 41 автопригоду

9 February 2021, 12:24

Станом на 9 лютого, за минулу добу на дорогах Житомирської області сталася 41 дорожньо-транспортна пригода. Лише три з них потерпілими: одна людина загинула та ще 5 травмовано. Поліцейські радять, за можливості, утриматись від поїздок власним транспортом, особливо на далекі відстані.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«У середньому щодоби в області реєструється від 14 до 25 дорожньо-транспортних пригод. Тож статистика свідчить, що через сніжні погодні умови кількість ДТП за минулу добу збільшилась. На щастя, лише 3 із названих 41 пригоди - з потерпілими. Одна людина - водій-далекобійник з Білорусі загинувта ще 5 були травмовані. З початку негоди на автодороги виїхали додаткові патрулі і наші поліцейські надають практичну допомогу всім, хто потрапив у снігові пастки або з тих чи інших обставин потребують її», - розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.



Нагадаємо, поблизу Житомира Lanos виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Chevrolet, травми отримали жінка та півторарічний хлопчик.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого на двох трасах у Житомирській області через негоду обмежили рух вантажівок. А жіж Київською та Житомирською областями на трасі Київ – Чоп розгорнули пункт обігріву.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція снігопад  
Матеріали по темі