Події

За добу в Житомирській області рятувальники витягли зі снігу 28 авто: вантажівки буксували на коліях, «швидкі» не могли довезти хворих

11 February 2021, 10:57

Упродовж доби 10 лютого підрозділи ДСНС Житомирської області вивільнили зі снігових заметів 28 автомобілів, у яких перебувало 36 осіб. Зокрема, відбуксирували 25 вантажівок, 2 автомобілі швидкої допомоги, 1 автобус.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«Так, в смт Народичі автомобіль швидкої допомоги, який віз хворого в Овруцьку лікарню, забуксував у переметах і запросив допомоги у рятувальників. Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного авто оперативно відбуксирували «швидку», і хворий вчасно був доправлений до лікувальної установи», – йдеться у повідомленні.

Найбільше транспортних засобів – 20 авто – минулої доби було вилучено у м. Коростень. Зокрема, 16 вантажівок протягом дня фахівці ДСНС витягнули зі снігу на залізничному переїзді станції Обвідна. Там через перемети вантажні автомобілі не могли переїхати залізничні колії та буксували ще в кількох метрах за ними.

Також о 15:29 коростенські надзвичайники виїхали на допомогу медикам. З’ясувалося, що біля будинку у житловому секторі застряг автомобіль швидкої допомоги, всередині якого знаходився хворий. Цього разу ніякого спецобладнання не знадобилося. Бійці ДСНС вручну виштовхали автівку, яка змогла далі самостійно продовжити рух до лікарні.

А вже вночі рятувальники Коростеня відбуксирували з узбіччя дороги по вул. Київській автобус, в якому знаходилося 5 пасажирів.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 9 лютого 2021 року рятувальники Житомирської області вивільнили зі снігових заметів 26 транспортних засобів, серед яких 21 вантажівка, 1 міський маршрутний автобус та 4 автомобілі швидкої допомоги. Також рятувальники допомогли госпіталізувати чоловіка, який упав у кучугуру снігу і травмувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальники снігопад замет надання допомоги  
Матеріали по темі