Фоторепортаж

Амури, сердечка та плюшеві ведмедики: як житомирські заклади прикрасили вітрини до Дня закоханих. Фоторепортаж

12 February 2021, 15:47

Вже традиційно перед Днем закоханих житомирські заклади та магазини прикрашають свої вітрини у святковій тематиці. У вікнах кафе та магазинів центральних вулицях міста можна побачити безліч сердечок різних форм, розмірів і текстур.

Деякі заклади використовують погоду на повну і ліплять сніжні серця біля своїх закладів.

Навіть звичайна лед-стрічка у “суто чоловічому” магазині напередодні свята може перетворитися на романтичний напис.

Хтось вирішив взяти справу романтичного оформлення у свої руки і написав зізнання на залишках сніжинок у вікні секонд хенду.

Рекламні написи на входах та вікнах магазинів обіцяють знижки від 14 до 20 відсотків, а промоутери з крильцями Купідона роздають листівки на засніжених вулицях.

Проте досі багато вітрин оформлені на новорічно-різдвяну тематику. Сніг і сильні морози, яких уже давненько не було, продовжують новорічний настрій, тож, власники деяких магазинів не лише залишили чудові новорічні декорації - із динаміків біля деяких закладів досі лунають тематичні різдвяні мелодії. За нашими спостереженнями, у деяких вітринах корівки-символи року з’явилися не напередодні нового року, а зовсім нещодавно. Адже, за китайським календарем, рік бика у 2021 році починається саме 12 лютого.

Зазначимо, що, за результатами опитування Соціологічної групи Рейтинг, проведеного 6-8 лютого 2021 року, для 43% опитаних українців важливіше бути коханими, ще 38% - кохати самим. Для молоді, чоловіків, а також людям, що перебувають у стосунках менше 3-х років важливіше кохати самим. Натомість жінки більше надають перевагу бути коханими.

55% планують дарувати подарунки на День святого Валентина. За останні два роки цей показник дещо зріс (з 49% у 2019 до 55%). Водночас 43% не планують. Частіше планують дарувати подарунки чоловіки, молодші опитані та незареєстровані подружні пари.

Історію кохання житомирського подружня, яке разом більш як пів століття, дивіться тут

Як у 2020 році житомирські заклади прикрашали вітрини до Дня святого Валентина, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День святого Валентина  
Матеріали по темі