Місто

У Житомирі готуються до літнього оздоровлення дітей: путівки в табір «Супутник» продаватимуть по 5 880 грн

18 February 2021, 10:37

Цьогоріч у житомирському таборі «Супутник» планують оздоровити 1125 дітей, для місцевого бюджету путівка коштуватиму 4 080 грн. Для фізичних осіб передбачено 100 місць за ціною – 5 880 грн.

Проєкт рішення виконавчого комітету «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Житомирської міської територіальної громади у2021 році» 17 лютого опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Затвердити порядок направлення дітей Житомирської міської територіальної громади до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Супутник» за рахунок коштів місцевого бюджету в новій редакції згідно з додатком 1, та порядок використання коштів з місцевого (обласного) бюджету на проведення заходів з оздоровлення та відпочинку дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у Житомирській області згідно з додатком 2.

2. Затвердити калькуляцію вартості одного ліжко/дня за послуги щодо тимчасового розміщення в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» КП «Парк» Житомирської міської ради за кошти місцевого бюджету згідно з додатком 3, за інші залучені кошти – згідно з додатком 4…», – йдеться у проєкті рішення.

Дитячий табір «Супутник» має запрацювати 1 червня 2021 року, одна зміна триває триватиме 16 днів.

«Дозволити КП «Парк» Житомирської міської ради: 9.1 вносити зміни в калькуляції вартості одного ліжко/дня за послуги щодо тимчасового розміщення в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» за фактичними витратами в межах затвердженої вартості путівки; 9.2реалізувати100 путівок на відпочинок дітей у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» наступним чином:

- до 15 квітня 2021 року бажаючим мешканцям Житомирської міської територіальної громади в порядку черговості;

- нереалізовані путівки - бажаючим незалежно від місця проживання, відповідно до черговості надходження заяв від батьків та осіб, що їх замінюють.

У випадку підписання меморандуму або іншого документа, що визначає співпрацю між Житомирською міською територіальною громадою та іншими територіальними громадами, в тому числі щодо літнього відпочинку дітей, врахувати, що продаж путівок відповідно до цін КП «Парк» Житомирської міської ради здійснюється за принципом пріоритету порівняно з іншими територіальними громадами…», – зазначено у проєкті рішення.

Згідно з додатком 4, для фізичних та юридичних осіб одне ліжко-місце в таборі «Супутник» коштує 5 880 грн. На продаж передбачено 100 таких путівок. У 2019 році ціна однієї путівки була 5 300 грн.



Вартість одного ліжко-місця в таборі для місцевого бюджету становить 4 080 грн. У 2019 році путівка коштувала 3680 грн. За кошти місцевого бюджету планують оздоровити 1 125 дітей.




Нагадаємо, на оздоровлення дітей у 2020 році в бюджеті Житомира було передбачено 6,5 мільйонів гривень, з них на табір «Супутник» – 4 млн грн, де планували оздоровити 1125 дітей. 1 квітня міська рада оприлюднила оголошення про попередню реєстрацію на придбання платних путівок для відпочинку у позаміському комунальному закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» влітку 2020 року.

А 20 травня 2020 на черговому засіданні виконкому Житомирської міської ради заступниця начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Людмила Сікайло інформувала, що відпочинок у дитячому оздоровчому таборі «Супутник» почнеться після завершення карантину, а пришкільних літніх таборів цього року не буде.

Як повідомляв Житомир.info, уряд додав до переліку пільговиків на оздоровлення дітей аграріїв та загиблих журналістів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: діти табір Супутник відпочинок оздоровлення  
Матеріали по темі