Місто

​У міськраді та ОДА нагадали, що попри червону зону громадський транспорт у Житомирській області працюватиме без змін

2 March 2021, 17:45

З третього березня у Житомирській області запроваджується червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. По всій території області діятимуть такі ж обмеження, як і під час зимового локдауну: заборонено роботу закладів громадського харчування, закладів культури, ТРЦ, спортивних залів, діяльність непродовольчих ринків, проведення масових заходів, відвідування закладів освіти, окрім 1-4 класів та дитячих садочків. Громадський транспорт в заборони не входить і пасажирські перевезення дозволені. Обов’язкова умова – наявність маски і кількість пасажирів не повинна перевищувати кількість місць для сидіння.

Через численні звернення громадян у Житомирській міській раді нагадують, що транспорт продовжує працювати у звичному режимі.

«Управління транспорту і зв’язку міської ради інформує, що міський громадський транспорт надалі працюватиме у звичайному режимі. Просимо пасажирів під час користування громадським транспортом дотримуватись масочного режиму», – розповіла пресслужба міської ради.

Не підпадають під заборони і внутрішньообласні пасажирські перевезення.

«Внутрішньообласні автобусні маршрути, тобто приміські, міжміські працюють в штатному режимі, але з дотриманням карантинних вимог, тобто сидячі місця згідно з технічними характеристиками транспортного засобу і всі мають бути в масках», – розповів у коментарі Житомир.info Валерій Ясинецький, начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту Регіонального розвитку Житомирської ОДА.

Без змін їздять маршрутки в напрямку столиці.

Як повідомляв Житомир.info, з третього березня вся територія Житомирської області – у червоній зоні. В області почнуть діяти обмежувальні заходи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт карантин червона зона перевезення  
Матеріали по темі